HTML

,

a movieriders csapának 3 tagjából 2 játékokkat akart elemezni, így hát én (ARu) az az 1 másik csináltam még 1 blogot... aszt hiszem a movieridersel már csak én fogok foglalkozni... de hát játékokat bekell mutatni... ha már a fél világ ezt csinálja, mi miért ne ? :P

Archívum

Republic Commando

2008.09.21. 22:13 :: [Jake]

Jake: Republic Commando (Megjelenés: 2005)

Történet:

A játék önmagában a Star Wars 2 és Star Wars 3 között játszódik. Te vagy a Delta osztag vezetője, társaid: Delta 07: Sev | Delta 40: Fixer | Delta 62: Scorch |

Amint elkezdődik a játék, kis clone baba korodtól kezdve figyelheted az eseményeket egyenesen az első küldetésig. Három helyen bizonythatod vezéri rátermettségedet, Geonosis, Assaultship, Kashyyyk.

A Játékról:

A grafika gyönyörű, játékélmény tökéletes. Szerintem egy remek ötlet, hogy a játékot egy katona sisakjából nézzük, főleg, hogy te adhatod a parancsokat a katonáknak, sötétben is láthatsz az éjjel látó miatt, felélesztheted az embereidet egy géppel, és mindez élethűnek látszik a vezér, úgymond szemszögéből. Szerintem az is egy remek ötlet, hogy a fegyvert nem átváltja egy másik fegyverre, hanem átszereli, így magyarázható, hogy lehet egy pisztolya, és három puskája! Az a baj, hogy éppen emiatt, szabadon választható fegyver csak egy lehet, ami elszomorító, mert annyi klassz fegyver van itt is! És ami még nagyon tetszett, és szerintem nagyon kreatív is, a penge ami kijön a kezedből az ütésnél, és ha bele ütsz például egy droidba, a sisakodra fröccsen az olaj, amit az automata törlő megold :D Ugyanez az élőlényíekkel is, csak persze az vér... (Ja persze Assasin's Creed, csakhogy melyik is jelent meg hamarabb?!)

Ez a játék sem tökéletes, lássuk a hibákat:

- Mint tudjuk a játékot a karakterünk sisakjából nézzük, de amikor nenézel a földre, nem látod a lábadat. Lehet mondani lehet hhátrébb van, de az 1 m x 1 m -es liftben sem látod.

- A Super Battle Droidok túlzottan is erősek. Értem ezt például arra, hogy sima fegyverrel minimum 20-at bele kell lőni! Míg a sima droidokba maximum hármat.

- A Droidekák pedig túl gyengék, mint minden Star Wars játékban! Elvileg az energia pajzsukat lézerfegyverekkel nem lehet áttörni, de valahogy az összes SW játékban sikerül.

 

Vélemény:

Szerintem ez a játék nagyon korrekt, élvezetes, és nem egyhangú. Persze-persze lehet mondani, minden szinten csak mész és ölöd szerencsétlen Droidokat/Trandoshaneket, de nem! Itt mindig mást kell csinálni, azok csak megpróbálnak akadályozni. Sok kreativitás van benne, nem egy unalmas FPS, amivel esős napokon szórakozol! A gamerek nagy örömére elérhető Multiplayer verzióval is sokat lehet szórakozni. Ezzel az a baj, h 2 lövésből meghalsz...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gameriders.blog.hu/api/trackback/id/tr34674961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása