HTML

,

a movieriders csapának 3 tagjából 2 játékokkat akart elemezni, így hát én (ARu) az az 1 másik csináltam még 1 blogot... aszt hiszem a movieridersel már csak én fogok foglalkozni... de hát játékokat bekell mutatni... ha már a fél világ ezt csinálja, mi miért ne ? :P

Archívum

LOTR ROTK

2008.09.23. 19:41 :: Aru

Lord Of The Rings: Returns Of The      

Történet: amint azt a cím is mutatja, a Gyűrűk ura harmadik részével van dolgunk. De még a második rész végén lévő nagy csatában is részt vehetünk.

A játékról: Nem egy rossz játék ezt le kell szögeznem, de sajnos nagyon sok marhaság van benne... egyik nagy hibája a nézet: mindig a gép váltja autómatán a nézetet ezért sokszor van olyan, hogy nem látjuk magunkat, amikor 4-5 orkot vagdalunk (vagy fordítva) sajnos nagyon rövid, és hát, hogy mi a különlegessége? Minden pálya elején választhatunk, hogy kivel megyünk végig rajta,(kivéve a Gandalfos pályákon mert ott csak Gandalfot lehet választani) persze nem lehet bárkit választani csak az adot emberkéket. Lehet különleges kombókat vásárolni(aminek nagyon nagy haszna van a keményebb elenfelek ellen) A játék elég változatos 1 pályán kb. 4-5 fajta ellenséget apríthatunk, néhol talán túl nehéz, bár ez sok esetben a nézet hibája.

 

 

 

 

 

 

 

Értékelés: Tulajdon képpen jó játék, bár ha 1szer átvitted akkor nem nagyon fogod elővenni már abban az évben... vagy talán akkor ha áthívod 1 haverodat és vált-válnak vettve aprítjátok Mordor seregét.. Én akkor vettem meg amikor megjelent, az árára nem emlékszem, de a mostani 3990e ft... hát ha jó játékot akartok olcsón, akkor vegyétek meg a prince of persiát 990 ft-ért.. (az 576-ban nem ennyi) ez egy 8/10 avagy 85%

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gameriders.blog.hu/api/trackback/id/tr59678073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása